Veelgestelde vragen

 • Worden mijn gegevens vertrouwelijk behandeld?

  Uiteraard worden jouw gegevens strikt vertrouwelijk door ons behandeld. Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt door de adviseurs van Topstartadvies en niet aangewend voor andere doeleinden. Topstartadvies conformeert zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Bij de telefonische intake zal de medewerker van Topstartadvies nooit vragen om jouw burgerservicenummer (BSN) en jouw geboortedatum. De medewerker zal ook nimmer vragen om een kopie van een legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of ID-kaart). Deze gegevens verstrek je pas op het moment dat je met de adviseur in zee gaat.

 • Hoe lang duurt een Topstartadvies-dag?

  Elke adviseur trekt 45 tot 60 minuten uit voor zijn gesprek. Je krijgt gesprekken met maximaal 5 adviseurs, afhankelijk van welke adviesgesprekken in jouw situatie gevoerd moeten worden. Je bent dus maximaal 5 uur kwijt voor een Topstartadvies-dag.

 • Zijn er kosten verbonden aan de gesprekken met de adviseurs?

  Nee, de gesprekken met de adviseurs zijn gratis. Je krijgt pas kosten in rekening gebracht zodra je besluit om de adviseur in te schakelen. Tijdens het eerste gesprek krijg je van de adviseur een indicatie van de kosten die aan zijn advies verbonden zullen zijn. Op basis daarvan maak je de keuze om al dan niet met de adviseur in zee te gaan.

 • Mijn ondernemingsplan is nog niet (helemaal) klaar.
  Kan Topstartadvies mij helpen bij het schrijven van mijn ondernemingplan?

  Ja, Topstartadvies kan je helpen met het schrijven van het ondernemingsplan. In het eerste vrijblijvende en gratis gesprek wordt een inventarisatie gemaakt welke onderdelen van het ondernemingsplan nog uitgewerkt moeten worden, gevolgd door een indicatie van de kosten die hieraan verbonden zijn om het ondernemingsplan te voltooien.

 • Hoe lang duurt het voordat ik de gesprekken met de adviseurs heb?

  Topstartadvies streeft ernaar om de gesprekken met de adviseurs in te plannen binnen 10 werkdagen na jouw aanmelding.

Heb je nog andere vragen? Stel ze gerust.

open het contactformulier

Als startende ondernemer meld ik me graag aan voor een gesprek met Topstartadvies.


Na mijn aanmelding neemt Topstartadvies telefonisch contact met me op voor een intake.


E:
T: 088-0184900

Ik ben met name geïnteresseerd in:
Een financieel plan
Een ondernemingsplan
De jurist
De notaris


De accountant
De verzekeringsadviseur
De webdesigner
De coach
* = verplicht veld