Hulp bij het opstellen van je ondernemingsplan

Het opstellen van een ondernemingsplan is een "must".


Als je een financiering nodig hebt om jouw onderneming op te starten, dan zal de kredietverstrekker vragen om een ondernemingsplan. Maar ook als je geen geld hoeft te lenen om jouw onderneming te starten, is het verstandig om een ondernemingsplan op te stellen. Waarom? In een ondernemingsplan worden alle aspecten van het starten van een onderneming op gestructureerde wijze aan de orde gesteld. Het doel van een ondernemingsplan is uiteindelijk om te beoordelen of jouw bedrijf kans van slagen heeft.

Onze adviseurs kunnen je helpen met het opstellen van een ondernemingsplan. Onze insteek is dat jij zoveel mogelijk zelf doet, jij bent immers de ondernemer die een bedrijf wil starten. Onze rol is een begeleidende rol. Het ondernemingsplan komt uiteindelijk via een interactieve samenwerking tot stand. Bijkomend voordeel van bovenstaande werkwijze is dat jij de kosten van het opstellen van een ondernemingsplan zoveel mogelijk kunt beperken.


Bekijk hier een voorbeeld van de inhoudsopgave.


Hoe werkt het?


Je meldt je vrijblijvend aan via het aanmeldingsformulier (zie hieronder). Na ontvangst van jouw aanmelding nemen wij telefonisch contact met je op. Tijdens dit telefoongesprek maken wij een inventarisatie: wie ben jij, welk soort bedrijf wil je starten en hoe ver ben je al met jouw ondernemingsplan. Op basis van deze inventarisatie maken wij een plan van aanpak waarbij tevens wordt aangegeven hoeveel onze kosten zullen bedragen. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.Hulp nodig bij het opstellen van je ondernemingsplan?

Vul dan onderstaand aanmeldingsformulier in en wij nemen telefonisch contact met je op.

Als startende ondernemer meld ik me graag aan voor een gesprek met een adviseur van Topstartadvies over het opstellen van een ondernemingsplan.


Na mijn aanmelding neemt Topstartadvies telefonisch contact met me op voor een intake.


E:
T: 088-0184900

* = verplicht veld