Hulp bij het opstellen van een financieel plan

Het opstellen van een financieel plan.


Een financieel plan vormt een onderdeel van het ondernemingsplan. Het financiële plan is de cijfermatige vertaling van jouw idee en bestaat uit: investeringsbegroting, financieringsbegroting, exploitatiebegroting en liquiditeitsbegroting.

Als je geld moet lenen om je onderneming te kunnen starten, dan is een goed financieel plan nodig. Maar ook als je geen geld hoeft te lenen is het verstandig om een financieel plan op te stellen. Je wilt tenslotte weten of jouw bedrijf financieel haalbaar is. Veel ondernemers hebben moeite met het schrijven van een financieel plan. Onze adviseurs kunnen je hierbij helpen. Wij hanteren hierbij vaste tarieven waardoor je niet voor verrassingen komt te staan.

Een financieel plan voor een ZZP-er kost € 200,- excl. BTW
Een financieel plan voor een MKB-ondernemer kost € 350,- excl. BTW.


Bekijk hier een voorbeeld van de inhoudsopgave.


Hoe werkt het?


Je meldt je vrijblijvend aan via het aanmeldingsformulier hieronder. Na ontvangst van jouw aanmelding nemen wij telefonisch contact met je op.


Een financieel plan binnen 48 uur + 25% korting!


Voor het maken van een financieel plan hebben wij gegevens nodig. Als jij deze gegevens zelf verzamelt en bij ons aanlevert, dan ontvang je 25% korting! Hoe werkt het? Klik op onderstaande button en meld je aan. Je ontvangt dan van ons een formulier met de gegevens die je bij ons moet aanleveren. Nadat je alle gegevens hebt ingevuld, mail je het formulier naar info@topstartadvies.nl. Je ontvangt vervolgens een factuur met 25% korting. Nadat de betaling binnen is, ontvang je jouw financiële plan binnen 48 uur.


Hulp nodig bij het opstellen van een financieel plan?

Vul dan onderstaand aanmeldingsformulier in en wij nemen telefonisch contact met je op.

Als startende ondernemer meld ik me graag aan voor een gesprek met een adviseur van Topstartadvies over het opstellen van een financieel plan.


Na mijn aanmelding neemt Topstartadvies telefonisch contact met me op voor een intake.


E:
T: 088-0184900

* = verplicht veld