Over Topstartadvies

Pic
Bart de Waal
Oprichter Topstartadvies

Ik ben ruim 20 jaar werkzaam in de accountancy- en belastingadviespraktijk. In deze periode heb ik vele startende ondernemers op weg geholpen met het opstarten van hun bedrijf.

Vaak werd me de vraag gesteld of ik de starter in contact kan brengen met andere adviseurs (notaris, jurist, verzekeringsadviseur). En natuurlijk kan ik dat. Het enige nadeel is dat met deze adviseurs aparte afspraken moeten worden gemaakt op een andere locatie.

Dit heeft mij doen besluiten om het one-stop-shop-principe te introduceren in de dienstverlenende sector, speciaal gericht op de startende ondernemers.

plane

Een formule op basis van praktijkervaring


Topstartadvies is een initiatief van Bart de Waal en is een formule die is ontstaan op basis van zijn praktijkervaring. Bart is ruim 20 jaar werkzaam in de accountancy- en belastingadviespraktijk. In deze periode heeft hij vele startende ondernemers op weg geholpen met het opstarten van hun bedrijf. Zowel bij het opstellen van een ondernemingsplan als bij begeleiding bij het opstarten van de onderneming. Vaak wordt aan hem de vraag gesteld of hij de starter in contact kan brengen met andere adviseurs (notaris, jurist, verzekeringsadviseur). En natuurlijk kan hij dat. Het enige nadeel is dat met deze adviseurs aparte afspraken moeten worden gemaakt op een andere locatie. Dit heeft Bart doen besluiten om het one-stop-shop-principe te introduceren in de dienstverlenende sector, speciaal gericht op de startende ondernemers. Maar ook nadat de ondernemer is gestart, staat Bart de ondernemer met raad en daad bij als bedrijfsadviseur (coach) op een enthousiasmerende, betrokken en gedreven manier.

Bij het starten van een eigen bedrijf komt veel kijken


Het is belangrijk om zaken vooraf goed te regelen alvorens daadwerkelijk van start te gaan. Allereerst is het verstandig om het idee waarmee je rondloopt op papier te zetten en de financiële haalbaarheid van het idee te toetsen. Wij kunnen je helpen met het opstellen van een financieel plan of een compleet ondernemingsplan. Deze hulp is niet gratis, maar wij houden de kosten laag door speciale starterstarieven te hanteren.

Als het besluit is genomen om te starten, dan moeten er verschillende zaken worden geregeld. Denk hierbij aan algemene leveringsvoorwaarden, verzekeringen, administratie, etc. Het starten van een onderneming is te vergelijken met het bouwen van een huis: zorg voor een goede fundering. Om deze zaken goed te regelen ga je gesprekken aan met adviseurs die je hierbij kunnen helpen. Allereerst ga je op zoek naar adviseurs die jou kunnen helpen. En vervolgens maak je met elke adviseur afzonderlijk een afspraak. Dit kost (onnodig) veel tijd. En dat terwijl je zo snel mogelijk aan de slag wil met jouw bedrijf.

Topstartadvies is hierop ingesprongen: als startende ondernemer kun jij op één dag en op één locatie (one-stop-shop) alle adviseurs te spreken krijgen die jou van dienst kunnen zijn bij het regelen van alle zaken die nodig zijn voor de start van jouw onderneming.

Het team van adviseurs dat je te spreken kunt krijgen, bestaat uit een accountant, een jurist, een notaris, een verzekeringsadviseur en een webdesigner. De adviseurs zijn allen professionals die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Het hangt uiteraard van jouw situatie af welke adviseurs jij wilt spreken. Aan de hand van jouw situatie bepalen we in onderling overleg welke adviseurs jij te spreken krijgt.

Gratis en vrijblijvend


De gesprekken met de adviseurs zijn gratis en vrijblijvend. Er worden pas kosten aan jou in rekening gebracht op het moment dat jij beslist om een adviseur in te schakelen. De adviseur zal je vooraf informeren over de kosten die hij in rekening zal gaan brengen. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Coaching van ondernemers


Veel ondernemers hebben behoefte aan coaching door een bedrijfsadviseur. Een persoon die op basis van zijn praktijkervaring adviezen geeft over het leiden van een eigen bedrijf. Ook hierin kunnen wij jou van dienst zijn. Dit geldt niet alleen voor startende ondernemers maar ook voor ondernemers die al langere tijd een onderneming drijven. Wij hanteren scherpe tarieven voor het coachen van ondernemers. Het uurtarief daalt naarmate je meer coaching uren afneemt.


Meld je nu vrijblijvend aan.

Onze adviseurs helpen je graag op weg!

Als startende ondernemer meld ik me graag aan voor een gesprek met Topstartadvies.


Na mijn aanmelding neemt Topstartadvies telefonisch contact met me op voor een intake.


E:
T: 088-0184900

Ik ben met name geïnteresseerd in:
Een financieel plan
Een ondernemingsplan
De jurist
De notaris


De accountant
De verzekeringsadviseur
De webdesigner
De coach
* = verplicht veld