Financieel plan

Ondernemingsplan

Startersadvies

Coaching

Meld je vrijblijvend aan en ontvang gratis het handboek ondernemen.

Als startende ondernemer meld ik me graag aan voor een gesprek met Topstartadvies.


Na mijn aanmelding neemt Topstartadvies telefonisch contact met me op voor een intake.


E:
T: 088-0184900

Ik ben met name geïnteresseerd in:
Een financieel plan
Een ondernemingsplan
De jurist
De notaris


De accountant
De verzekeringsadviseur
De webdesigner
De coach
* = verplicht veld
  • paperplane
Financieel plan

Onze adviseurs helpen je met op het opstellen van een financieel plan, bestaande uit een investeringsbegroting, financieringsbegroting, exploitatiebegroting en liquiditeitsbegroting.

Ondernemingsplan

Onze adviseurs kunnen je ook helpen bij het schrijven van je ondernemingsplan. Waar dien je op te letten, wat zijn de valkuilen en wat zijn de eisen waaraan het ondernemingsplan moet voldoen.

Jurist

De jurist helpt je onder andere bij het opstellen van algemene leveringsvoorwaarden en het opstellen/beoordelen van contracten (bijv: huurcontract, arbeidscontract).

Notaris

De notaris helpt je ondere andere met het oprichten van een B.V., het opstellen van een testament en het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Verzekeringsadviseur

De verzekeringsadviseur helpt je bij het afsluiten van de benodigde verzekeringen (denk aan: aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering, inventaris/goederen verzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering).

Accountant

De accountant helpt je onder andere bij het verwerken van financiële administraties, het samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van fiscale aangiften (omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting) en de salarisadministratie.

Jurist

De jurist helpt je onder andere bij het opstellen van algemene leveringsvoorwaarden en het opstellen/beoordelen van contracten (bijv: huurcontract, arbeidscontract).

Webdesigner

De webdesigner helpt je onder andere bij het bouwen van je website, de vindbaarheid van je website, en de realisatie van een huisstijl of logo.

Kwaliteit

Efficiënt

Vrijblijvend

Gratis