Coaching van
ondernemers

Een klankbord


Startende ondernemers maar ook reeds gestarte ondernemers hebben vaak behoefte aan een klankbord. Een bedrijfsadviseur die als coach fungeert en adviezen geeft over de bedrijfsvoering. Een probleem wordt op deze wijze vanuit meerdere invalshoeken benaderd hetgeen uiteindelijk leidt tot het nemen van een gedegen beslissing om het probleem op te lossen.

Jij bepaalt


Voordat een coaching traject wordt opgestart zal er eerst een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Wij zijn namelijk van mening dat er wel een klik moet zijn tussen de ondernemer en de coach. Op basis van dit kennismakingsgesprek wordt besloten om al dan niet een coaching traject op te starten. Het aantal uren dat jij gecoacht wil worden, bepaal je volledig zelf. Elke maand vindt er een evaluatie plaats en wordt bepaald of het coaching traject al dan niet wordt voortgezet. Het uurtarief dat wij in rekening brengen daalt naarmate je meer coaching uren afneemt.


Geïnteresseerd in een gesprek met een bedrijfscoach?

Vul dan onderstaand aanmeldingsformulier in en wij nemen telefonisch contact met je op.

Als ondernemer meld ik me graag aan voor een gesprek met een bedrijfscoach van Topstartadvies over het opstarten van een coachingstraject.


Na mijn aanmelding neemt Topstartadvies telefonisch contact met me op voor een intake. Aan het einde van het telefoongesprek wordt er een afspraak met mij gemaakt waarop het gesprek met de bedrijfscoach zal plaatsvinden.


E:
T: 088-0184900

* = verplicht veld